HomeBlogНовини та Блог“НЕПОДОЛАНА” – ІНІЦІАТИВА ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

“НЕПОДОЛАНА” – ІНІЦІАТИВА ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Запрошую вас долучитися до моєї ініціативи “Неподолана“. Здається, що це про кожну з нас – жінок та нашу країну. Дуже доречні слова пані Ліни Костенко: “Україна загартована найвищим гартом“. Тепер це і наш з вами досвід. 

Проєкт STEMINIST UA завжди був про видимість жінок. Це було в контексті стему. Зараз в нас один контекст – війна. А під час війни питання видимості жінок постає ще гостріше. 

В цьому році День Незалежності України припадає на півріччя нової боротьби України за свою незалежність. Бореться Україна, боремося ми. Кожна за цей період пережила і переживає власну боротьбу, я хочу, щоб її побачили всі. І українці, і іноземці. І щоб всі усвідомили та пам’ятали – неподолана!!! 

Долучайтеся до ініціативи! Все, що вам потрібно зробити – це заповнити форму. Відповісти на декілька питань та, за бажанням, записати відео. В результаті на сайті та у соціальних мережах steminist.ua вийде матеріал окрему про кожну історію та, додатково, спільне відео. Все буде також перекладено на англійську мову для світової спільноти, для якої наша видимість має все нижчий та нижчий рівень.  

Долучайтеся самі та запрошуйте своїх подруг, колег, однодумиць, оскільки ми, як ніхто знаємо, що сила в єдності! 

Окремо буду дуже вдячна за вашу підтримку та ваші репости 🤝 щоб больше дівчат побачили інформацію про ініціативу. 

Про заповнення форми: 

  • якщо маєте можливість, то будь ласка вказуйте відповіді одразу англійською (зовсім ідеальний варіант – українською та англійською). Я була б вам дуже вдячна, але пам’ятайте, що це не обов’язково (мова не повинна стати причиною вашої відмови від участі в ініціативі)
  • якщо виникли проблеми із прикріпленням матеріалів, то зв’яжіться зі мною через соціальні мережі або через пошту – hello@steminist.com.ua (всі посилання є на сайті)
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ukUkrainian